Opleidingen

 

Opleiding Particulier Onderzoeker (individueel)

Regelmatig starten wij de opleiding Particulier Onderzoeker. Deze zeer betaalbare opleiding voor particulieren wordt gegeven in Apeldoorn in dag/avonduren en/of zaterdagen. De lessen bestaan uit Rechts- en Wetskennis, Basiskennis voor de particulier onderzoeker. Uniek hierbij is de  praktijkles Onderzoek & Rapportage. Deze les is een voorbereiding op het pittige examenonderdeel. Wij maken hierbij gebruik van het door ons ontwikkeld lesmateriaal voor Particulier Onderzoeker welke gebaseerd is op de exameneisen van de SVPB.

In totaal zijn het 10 dagdelen van ongeveer drie uur per dagdeel. De lessen worden verzorgd door docenten met een onderwijsbevoegdheid + jarenlange kennis en ervaring in de onderzoeksbranche. Wij leiden op voor het SVPB examen Particulier Onderzoeker welke door het Ministerie van Justitie is erkend als enig geldig diploma voor de particuliere onderzoeksbranche.

Opleiding Particulier Onderzoeker (zelf-studie met huiswerkbegeleiding)

Het is bij WilCon+ mogelijk om een volledige zelf-studie opleiding voor particulier onderzoeker te volgen. Bij deze opleiding is huiswerkbegeleiding door een vakbekwame docent inbegrepen.

De huiswerkdocent kijkt de 11 blokken huiswerk na en voorziet deze (indien nodig) van opmerkingen of aanvullingen.

Uniek bij deze zelfstudie opleiding is een les Onderzoek & Rapportage. De les wordt gegeven in Apeldoorn na afloop van de huiswerklessen en bereid de cursist voor op het examen Onderzoek & rapportage.

De training is een 3 uur durende bespreking van een casus, zoals deze ook op het examen is te verwachten. Na afloop krijgt de cursist een hand out mee om alles thuis nog eens rustig na te kijken en zich eventueel verder voor te bereiden.

Les voor Onderzoek & Rapportage (individueel)

Het onderdeel Onderzoek & Rapportage wordt als examen module als pittig ervaren omdat dit een 3 uur durend open werk is. WilCon+ heeft een les ontwikkeld van één dagdeel, die erg aansluit op dit examen onderdeel. Deze les wordt gegeven in ons kantoor in Apeldoorn.

Tijdens deze les worden praktische zaken behandeld als: intake-gesprek, plan van aanpak, onderzoekmethoden tactisch en technisch, interview, analyse, observatie etc.  Aan het einde van de les krijgt de cursist een hand-out mee met de behandelde casus en tips voor het examen.

Al onze docenten beschikken over een MBO onderwijsbevoegdheid en hebben ruime kennis en ervaring als (particulier) rechercheur.

WilCon+

Telefoon: (055) 3668411
Mobiel: (06) 53831344
 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer: 08134282

Klantervaring

"Dankzij WilCon+ ben ik eindelijk geslaagd voor mijn diploma Particulier Onderzoeker. Met name het onderdeel Onderzoek & Rapportage was erg lastig. Maar na één praktijkles bij WilCon+ kreeg ik een beter inzicht voor dit onderdeel."

Klantervaring

"Vorige week heb ik examen gedaan voor Onderzoek & Rapportage. Erg lastig, maar door jouw heldere uitleg tijdens de training heb ik er een goed gevoel bij. Nu is het wachten op de uitslag". 

Noot WilCon+; cursist is geslaagd!