Opleidingen

 

Opleiding Particulier Onderzoeker (zelfstudie met huiswerkbegeleiding)

Het is bij WilCon+ mogelijk om een volledige zelfstudie opleiding voor particulier onderzoeker te volgen. Bij deze opleiding is huiswerkbegeleiding door een vakbekwame docent inbegrepen.

De huiswerkdocent kijkt de 11 blokken huiswerk na en voorziet deze (indien nodig) van opmerkingen of aanvullingen.

Uniek bij deze zelfstudie opleiding is een les Onderzoek & Rapportage. De les wordt gegeven in Apeldoorn na afloop van de huiswerklessen en het bereid de cursist voor op het examen onderdeel Onderzoek & rapportage.

De training is een 3 uur durende bespreking van een casus, zoals deze ook op het examen is te verwachten. Na afloop krijgt de cursist een hand out mee om alles thuis nog eens rustig na te kijken en zich eventueel verder voor te bereiden.

Onze docenten beschikken over een MBO onderwijsbevoegdheid en hebben ruime kennis en ervaring als (particulier) rechercheur.

Les voor Onderzoek & Rapportage

Het onderdeel Onderzoek & Rapportage wordt als examen module als pittig ervaren omdat dit een 3 uur durend open werk is. WilCon+ heeft een les ontwikkeld van één dagdeel, die erg aansluit op dit examen onderdeel. Deze les wordt gegeven in ons kantoor in Apeldoorn.

Tijdens deze les worden praktische zaken behandeld als: intake-gesprek, plan van aanpak, onderzoekmethoden tactisch en technisch, interview, analyse, observatie etc.  Aan het einde van de les krijgt de cursist een hand-out mee met de behandelde casus en tips voor het examen.

Bij deze hand-out zijn ook een aantal voorbeelden van cases zoals die op het examen te verwachten zijn.

 

WilCon+

Telefoon: (055) 3668411
Mobiel: (06) 53831344
 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer: 80912273

Klantervaring

"Dankzij WilCon+ ben ik eindelijk geslaagd voor mijn diploma Particulier Onderzoeker. Met name het onderdeel Onderzoek & Rapportage was erg lastig. Maar na één praktijkles bij WilCon+ kreeg ik een beter inzicht voor dit onderdeel."

Klantervaring

"Dank voor uw begeleiding. Door het volgen van de training Onderzoek & Rapportage ben ik geslaagd voor deze module"