Uitgaven

Studieboek voor de particulier onderzoeker

WilCon+ heeft een studieboek geschreven voor de particulier onderzoeker in opleiding en is sinds 2008 ook los verkrijgbaar. Het boek is voortgekomen uit een behoefte om lesmateriaal te ontwikkelen dat helemaal gericht is op de exameneisen van de SVPB. In het boek staan omschreven Rechts- & Wetskennis, Basiskennis voor de particulier onderzoeker, gedragscode, digitaal onderzoek, diverse rapportages en vele vragen + cases Onderzoek & Rapportage.

Ons studieboek is ook in gebruik bij diverse particuliere onderwijsinstellingen.

Jaarlijks wordt ons studieboek getoetst op actualiteit en waar nodig bijgesteld, zodat cursisten altijd kunnen beschikken over een geheel bijgewerkt studieboek.

Particulieren kunnen voor volledige zelfstudie, dus zonder begeleiding van een docent een studieboek aanschaffen. In dit boek staan ongeveer 60 oefenvragen over Wettelijke Kaders en Basiskennis + een oefencasus Onderzoek & Rapportage.

Het boek is te bestellen middels het contactformulier op deze site.

Graag hierbij aangeven dat u het zelfstudieboek wilt ontvangen, zonder huiswerkbegeleiding. Wij sturen dan informatie hoe u het boek in bezit kunt krijgen.

 

 

WilCon+

Telefoon: (055) 3668411
Mobiel: (06) 53831344
 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer: 08134282

Klantervaring

"Dankzij WilCon+ ben ik eindelijk geslaagd voor mijn diploma Particulier Onderzoeker. Met name het onderdeel Onderzoek & Rapportage was erg lastig. Maar na één praktijkles bij WilCon+ kreeg ik een beter inzicht voor dit onderdeel."

Klantervaring

"Vorige week heb ik examen gedaan voor Onderzoek & Rapportage. Erg lastig, maar door jouw heldere uitleg tijdens de training heb ik er een goed gevoel bij. Nu is het wachten op de uitslag". 

Noot WilCon+; cursist is geslaagd!